Na KTC web doleti, sovi ušari se posveti!

Za svaki posjet našem novom webu, doniramo 1 cent za sovu ušaru!

 

Najmudriji šumski susjed

Sova ušara je najveća sova u Europi i živi na istom teritoriju cijeli svoj život, koji može potrajati i do 60 godina! Nije slučajnost da simbolizira mudrost pored tolikog životnog vijeka. Ova ptica je također naš blizak susjed jer su šumska područja u blizini vaše najbliže KTC poslovnice njen prirodni dom.

 

Plemenita misija Međimurske prirode

Na ovim prostorima djeluje i javna ustanova za zaštitu prirode Međimurska priroda, a osnovna im je zadaća nadzor zaštićenih područja Međimurske županije. Točnije, njihova Služba čuvara prirode provjerava poštivanje zakona, uredbi, pravilnika te preventivno djeluje kako bi se spriječile štetne radnje u našim šumama. Kroz zanimljiv projekt "Što je sova vidjela?" donosi kratke snimke šumskog života iz perspektive sove te tako dodatno promiču bioraznolikost naše regije.

1 posjet na web = 1 cent za sovu ušaru

Što više puta sletiš na našu novu web stranicu, to će donacija za sovu ušaru biti veća. Međimurska priroda će tako moći osigurati potrepštine neophodne za svoj rad poput:
  • Bokseva za prijevoz ozlijeđenih životinja
  • Kućica za ptice
  • Fotozamki
Uzmi stvari u svoje ruke, uzmi prirodu pod svoje krilo! Naš zajednički angažman čini razliku u očuvanju sove ušare i drugih životinjskih vrsta i divljih prostora naše regije.

Potakni donaciju!

Novosti u KTC-u

Prijavite se na newsletter

Budite uvijek u toku i ne propustite korisne informacije.
Fiksni tečaj konverzije 1 EUR =7,53450 kn