Klub vjernosti

Provjerite stanje bodova na svojoj KTC kartici Kluba vjernosti upisom broja koji Vam je dodijeljen kod registracije.

Na mobilnoj aplikaciji taj broj nalazi se ispod bar koda.Aktualnosti za članove KTC Kluba vjernosti

Ponuda lipanj

Sakupljajte bodove KTC Kluba vjernosti
kupnjom jednog od ponuđenih proizvoda

Novi ciklus sakupljanja bodova

Novi ciklus sakupljanja bodova u KTC klubu vjernosti

Pokloni KTC kluba pogodnosti

Pokloni KTC kluba pogodnosti

Trošenje bodova Letak 24 DT

Iskoristite bodove za super popuste od 13.6. do 26.6.
(Proizvode s cijenom za članove KTC kluba vjernosti potražite u akcijskom letku)

Trošenje bodova Letak 25

Iskoristite bodove za super popuste od 20.6. do 26.6.
(Proizvode s cijenom za članove KTC kluba vjernosti potražite u akcijskom letku)

Trošenje bodova Letak 26

Iskoristite bodove za super popuste od 27.6. do 3.7.
(Proizvode s cijenom za članove KTC kluba vjernosti potražite u akcijskom letku)

Trošenje bodova Letak 26 DT

Iskoristite bodove za super popuste od 27.6. do 10.7.
(Proizvode s cijenom za članove KTC kluba vjernosti potražite u akcijskom letku)

Pravilnik i pravila članstva i korištenja kartice KTC klub vjernosti

Opći uvjeti korištenja kartice

 1. Kartica KTC KLUB VJERNOSTI nije sredstvo plaćanja.
 2. Kartica KTC KLUB VJERNOSTI je besplatna.
 3. Karticu KTC KLUB VJERNOSTI može dobiti svaka punoljetna osoba koja u potpunosti ispuni pristupnicu. Potpisom pristupnice smatra se da je član dao privolu za obradu osobnih podataka navedenih u pristupnici u marketinške svrhe (više pod „Zaštita Vaših osobnih podataka“).
 4. Ako KTC primi obavijest o povlačenju pristupnice (koju član može uputiti običnom ili elektronskom poštom) svi osobni podaci brišu se iz sustava pohrane KTC i briše se članstvo, a pogodnosti se ne mogu više koristiti.
 5. Ako član KTC KLUB VJERNOSTI izgubi karticu, na traženje člana izdat će mu se nova kartica, a stanje bodova će se prenijeti na novu karticu, a stara kartica će se poništiti. Član se obvezuje prijaviti svaku promjenu osobnih podataka u poslovnoj jedinici u kojoj je kartica izdana (ili putem e-maila).
 6. Kartica KTC KLUB VJERNOSTI nije prenosiva.
 7. Kartica KTC KLUB VJERNOSTI, kao i bodovi na istoj, prestaju vrijediti smrću fizičke osobe na koju glasi.
 8. KTC zadržava pravo promjene pravila u svako doba, kao i pravo ukidanja programa KTC KLUB VJERNOSTI, a o čemu će u primjerenom roku obavijestiti članove.

Skupljanje i realiziranje bodova

 • Kako bi član KTC KLUBA VJERNOSTI ostvario pogodnosti dužan je predočiti karticu prije početka skeniranja robe (očitavanja bar coda na artiklima).
 • Bodovi se obračunavaju na način da član na svakih potrošenih 8 EUR ostvaruje pravo na 1 bod, npr.:
  • za kupnju u iznosu 8 EUR, član ostvaruje pravo na 1 bod;
  • za kupnju u iznosu 16 EUR, član ostvaruje pravo na 2 boda; itd..
 • U slučaju izdavanja R1 računa bodovi se ne dodjeljuju.
 • KTC d.d. zadržava pravo određivanja prodajnih i ugostiteljskih poslovnih jedinica u kojima se bodovi skupljaju, kao i način vrednovanja bodova.
 • U slučaju realizacije bodova, član se obvezuje, a u vlastitom interesu, blagajnici predočiti svoju osobnu iskaznicu ili drugi osobni dokument s fotografijom, radi utvrđivanja istovjetnosti.
 • Na vrijednost robe preuzete prilikom realizacije bodova, ne obračunavaju se novi bodovi.


Zaštita Vaših osobnih podataka

 1. KTC je odgovoran za zaštitu osobnih podataka u okviru programa KTC KLUB VJERNOSTI, koji se provodi na području Republike Hrvatske.
 2. KTC prikuplja sljedeće podatke člana: puno ime (titulu, ime i prezime), datum rođenja i punu adresu (ulicu, kućni broj, poštanski broj, grad), te ukoliko je moguće, adresu e-pošte te broj mobilnog i/ili fiksnog telefona (svi gore navedeni podaci smatraju se u daljnjem tekstu „podacima o članstvu“). Navedene podatke o članstvu zahtijevamo i obrađujemo u svrhu pristupa programu te u svrhu provedbe programa, a KTC iste pohranjuje do prestanka članstva. Pravnu osnovu za obradu podataka tijekom registracije i sudjelovanja u Programu čini članak 6., stavak 1., točka (b) Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (obrada je nužna za izvršavanje ugovora u kojem je ispitanik stranka ili kako bi se poduzele radnje na zahtjev ispitanika prije sklapanja ugovora).
 3. Davanjem posebne privole, KTC pridržava pravo slanja informacija poštom, tijekom posjeta člana prodajnom mjestu i - na temelju zasebne privole za primanje elektronskog biltena - newslettera, putem reklamne e-pošte i SMS/MMS servisa (npr. posebne promocije koje se odnose na bodove, posebne promocije poput posebnih ponuda, popusta, informacija o proizvodima i uslugama), prilagođene Vašim individualnim interesima. U ovu svrhu KTC d.d. može koristiti sljedeće podatke i analizirati ih u svrhu reklamiranja koje se zasniva na individualnim interesima.
 4. Podaci o članstvu: puno ime (titula, ime i prezime), datum rođenja i puna adresa (ulica, kućni broj, poštanski broj, grad), te adresa e-pošte i broj mobilnog i/ili fiksnog telefona, ukoliko je primjenjivo.
 5. Podaci o kupnji odnosno popustu:podaci vezani za proizvode/usluge, iznos plaćanja, iznos popusta, lokaciju, ID oznaku prodajnog mjesta ili ostvarene kupnje te vrijeme i broj transakcije, ukoliko je primjenjivo, poslovnicu, stanje bodova i podaci o korištenju bodova.
 6. Osim toga, KTC može koristiti podatke o članstvu, podatke o kupnji odnosno popustu te podatke vezane za komunikaciju u svrhu istraživanja tržišta kako bi člana kontaktirao putem obične ili elektronske pošte (ukoliko je navedena adresa e-pošte) u svrhu vrednovanja zadovoljstva s ponudama ili kako bi član dobrovoljno ocijenio ponude, proizvode i usluge. Pravnu osnovu za obradu navedenih osobnih podataka čini članak 6. stavak 1., točka (a) Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (privola) te članak 6. stavak 1., točka (f) Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (procjena legitimnih interesa voditelj obrade).Molimo imajte na umu kako ova obrada osobnih podataka uključuje profiliranje, ali ne i automatizirano donošenje odluka.
 7. Podatke o članstvu i bilo kakve izmjene KTC ne razmjenjuje s trećom stranom, osim ukoliko je isto predviđeno posebnim propisom, ali ih u svakom slučaju ne prodaje trećoj strani niti komercijalizira na bilo koji drugi način.
 8. Podatke o članstvu KTC pohranjuje za čitavo vrijeme sudjelovanja u programu KTC KLUB VJERNOSTI. Nakon toga se ti podaci trenutno brišu, osim ukoliko je iste podatke potrebno pohraniti na određeno razdoblje, sukladno posebnim propisima, u kojem slučaju se isti podaci više neće obrađivati u druge svrhe.
 9. Na zahtjev člana, KTC će istoga izvijestiti o tome obrađuju li se njegovi osobni podaci i koji su to podaci. Ukoliko su ispunjeni svi zakonski preduvjeti, član ima pravo na ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade osobnih podataka.
 10. Član može u svako doba povući sve izjave o privoli kojesu dane, no opoziv privole ne utječe na zakonitost obrade osobnih podataka koja je, na temelju privole, provedena do trenutka opoziva privole.
 11. Ukoliko član smatra da se njegovi podaci prekomjerno obrađuju na način kako je opisano u toč. 18., ima pravo uložiti prigovor na obradu podataka, nakon čega se isti više neće obrađivati u navedenu svrhu.
 12. Član ima pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka (Martićeva 14, 10000 Zagreb, azop.hr), ukoliko sumnja na povredu u postupku obrade njegovih osobnih podataka.
 13. Dodatne informacije član može pronaći na: ktc.hr/pravila-privatnosti , a u slučaju bilo kakvih pitanja koja se odnose na zaštitu osobnih podataka, može se obratiti Službeniku za zaštitu osobnih podataka putem e-maila: sluzbenik@ktc.hr, telefona: 048/628 522 ili fax-a: 048/628 509.
U Križevcima, siječanj 2023.
Mobilna aplikacija Mobilna aplikacija

KLUB VJERNOSTI

KTC aplikacija je uvijek mudar izbor

Pridružite se 240.000+ članova Kluba vjernosti i uživajte u brojnim pogodnostima.

Prijavite se na newsletter

Budite uvijek u toku i ne propustite korisne informacije.