Razigrana salata

(za 4 osobe)

Sastojci:
500 g tjestenine (pužići ili fusili)
150 g šeri rajčica
300 g filea pilećeg zabatka
10 crnih maslina bez koštica
200 g svježih krastavaca
200 g Feta sira
1 žličica vlasca
2 žlice tekućeg jogurta ili milerama
2 žlice majoneze
sol, papar

Priprema:
Tjesteninu skuhati u slanoj vodi, procijediti i ostaviti da se potpuno ohladi. Šeri rajčice prerezati na pola, feta sir i krastavce narezati na kockice. S filea pilećeg zabatka skinuti kožu, prepržiti na tavi na malo ulja i narezati na kockice. Sve sastojke staviti u posudu, pomiješati da se svi sastojci sjedine te po želji još posoliti i popapriti.

Savjet više:
Za potpuno osvježenje, ovako pripremljenu salatu rashladiti u hladnjaku prije konzumacije.

Jelo je pripremila chef Ivana iz KTC restorana Sokolovac.

Dobar tek!
 

Prijavite se na newsletter

Budite uvijek u toku i ne propustite korisne informacije.