Jesensko varivo s PIK kobasicama

Sastojci:
4 žlice maslinovog ulja
100 g crvenog luka
100 g mrkve
80 g celera
100 g poriluka
100 g vrganja
200 g butternut tikve
100 g zelene leće
300 g PIK kobasice za varivo
lovorov list, češnjak
sol, papar
sjeckani peršin

Priprema:
Na maslinovom ulju lagano pirjati usitnjeni luk, narezanu mrkvu i celer na kockice, dodati poriluk narezan na kolutiće, narezane vrganje, češnjak i tikvu te lovorov list.
Zaliti s vodom te dodati namočenu leću, začiniti i ostaviti kuhati, pred kraj u varivo dodati, kobasice narezane na kolutiće. Prije posluživanja posipati sa sjeckanim peršinom.

Dobar tek!
 

Prijavite se na newsletter

Budite uvijek u toku i ne propustite korisne informacije.
ktc.hr upotrebljava kolačiće
Na ovoj mrežnoj stranici koriste se kolačići.
Voditelj obrade podataka koji se prikupljaju na ktc.hr je:

KTC d.d., Ulica Nikole Tesle 18, 48 260 Križevci, Hrvatska

Službeniku za zaštitu podataka možete se javiti putem e- mail adrese: sluzbenik@ktc.hr.

Molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Pravila o korištenju kolačića ili prilagodite postavke.

Vaša prava su pravo na pristup, pravo na brisanje, pravo na ispravak, pravo na prigovor, pravo na prenosivost te pravo na ograničenje obrade. Privolu koju nam dajete klikom na pojedinu kategoriju kolačića možete u bilo kojem trenutku povući.
Prihvaćam sve
Prihvaćam nužne
Prilagodi