Trgovine Ugostiteljstvo Poljoprivreda Benzinske postaje Turizam

U našim supermarketima nudimo veliki izbor proizvoda široke potrošnje.Poseban naglasak je na dnevno svježoj ponudi mesa, mesnih i mliječnih prerađevina te kruha i peciva. U KTC voćarnicama tijekom sezone uzgoja voća i povrća u našim krajevima, nudimo kvalitetno domaće voće i povrće otkupljeno od naših poljoprivrednika-kooperanata. U ponudi imamo i povrće uzgojeno u našim plastenicima koje unutar 24 sata od berbe stiže na police. Potražite oznaku „Naše je domaće“ jer to je garancija da kupujete svježe i domaće.

Recept našeg uspjeha i zadovoljstva je 20 godišnje iskustvo, kvalificirano osoblje, te kontinuirana edukacija. U našim restoranima se godišnje pripremi više od 1.000.000 toplih obroka, a u ponudi je više od 300 različitih jela. Mnogi od restorana nude usluge cateringa i organiziranja svadbenih svečanosti, što u konačnici rezultira s preko 1.500.000 zadovoljnih gostiju svake godine. Također, u našim bistroima, caffe barovima i gradskoj kavani u Križevcima možete se opustiti uz bogatu ponudu pića po pristupačnim cijenama.

stočarstvu. Vaš smo najbU KTC poljoljekarnama nudimo širok izbor proizvoda namijenjenih ratarstvu, vinogradarstvu i olji saveznik u uzgoju raznih poljoprivrednih kultura i domaćih životinja ili održavanju vrta i okućnice. Naše prodajno osoblje educirano je za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja, kako bi svojim kupcima prenijeli što više novih znanja.

Na KTC benzinskim postajama točimo kvalitetno gorivo uz tradicionalno dobru uslugu. Uz standardnu ponudu benzinskih i dizelskih goriva u ponudi je Eurodiesel premium i autoplin(LPG) na KTC benzinskim postajama Prilesje.

Nudimo smještaj na moru i kontinentu. Ako tražiš smještaj na Jadranskoj obali preporučujemo hotele Milenij smještene u destinacijama Makarske i Baške Vode. Na otoku Rabu imamo apartmane.

Nagradna igra “Eko vrećice isfuraj, svijet u propast ne guraj”

Ostvari kupnju u iznosu od najmanje 10€ i više u razdoblju od 01.02.2023. do 15.12.2023. godine u bilo kojem OBJEKTU KTC UGOSTITELJSTVA i osvoji vrijedne nagrade.
Pravo dvostukog sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruju svi kupci koji uz utrošenih 10 eura kupe i eko vrećicu iz ponude KTC ugostiteljstva.

Sve nagradne igre
Nagradna igra KTC Dobra kob nagrađuje

U razdoblju od 29.05. do 24.06.2023. godine OSTVARI KUPNJU bilo kojeg DEERHUNTER artikla i osvoji ŠTAP ZA PUCANJE DEERHUNTER M440.

Sve nagradne igre
Nagradna igra Saponia i KTC nagrađuju

U razdoblju od 1.6. do 30.6.2023. godine OSTVARI KUPNJU jednog OMEKŠIVAČA ORNEL 1,6 litara (bilo kojeg mirisa) i osvoji vrijedne nagrade.

Sve nagradne igre
1500
Zaposlenika
30
Godina poslovanja
26
Gradova
14 mil.
Potrošača u godišnje
227 tis.
Članova kluba