Trgovine Ugostiteljstvo Poljoprivreda Benzinske postaje Turizam

U našim supermarketima nudimo veliki izbor proizvoda široke potrošnje.Poseban naglasak je na dnevno svježoj ponudi mesa, mesnih i mliječnih prerađevina te kruha i peciva. U KTC voćarnicama tijekom sezone uzgoja voća i povrća u našim krajevima, nudimo kvalitetno domaće voće i povrće otkupljeno od naših poljoprivrednika-kooperanata. U ponudi imamo i povrće uzgojeno u našim plastenicima koje unutar 24 sata od berbe stiže na police. Potražite oznaku „Naše je domaće“ jer to je garancija da kupujete svježe i domaće.

Recept našeg uspjeha i zadovoljstva je 20 godišnje iskustvo, kvalificirano osoblje, te kontinuirana edukacija. U našim restoranima se godišnje pripremi više od 1.000.000 toplih obroka, a u ponudi je više od 300 različitih jela. Mnogi od restorana nude usluge cateringa i organiziranja svadbenih svečanosti, što u konačnici rezultira s preko 1.500.000 zadovoljnih gostiju svake godine. Također, u našim bistroima, caffe barovima i gradskoj kavani u Križevcima možete se opustiti uz bogatu ponudu pića po pristupačnim cijenama.

stočarstvu. Vaš smo najbU KTC poljoljekarnama nudimo širok izbor proizvoda namijenjenih ratarstvu, vinogradarstvu i olji saveznik u uzgoju raznih poljoprivrednih kultura i domaćih životinja ili održavanju vrta i okućnice. Naše prodajno osoblje educirano je za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja, kako bi svojim kupcima prenijeli što više novih znanja.

Na KTC benzinskim postajama točimo kvalitetno gorivo uz tradicionalno dobru uslugu. Uz standardnu ponudu benzinskih i dizelskih goriva u ponudi je Eurodiesel premium i autoplin(LPG) na KTC benzinskim postajama Prilesje.

Nudimo smještaj na moru i kontinentu. Ako tražiš smještaj na Jadranskoj obali preporučujemo hotele Milenij smještene u destinacijama Makarske i Baške Vode. Na otoku Rabu imamo apartmane.

Nagradna igra KUPI ŠKOLSKI PRIBOR I SUDJELUJ U NAGRADNOJ IGRI

U razdoblju od 3.8. do 20.9.2023. godine OSTVARI KUPNJU školskog pribora u vrijednosti od minimalno 30 eura i osvoji PLAYSTATION 5 + PSS REMOTE + HD CAMERA+.

Sve nagradne igre
Nagradna igra ZVIJEZDA I KTC NAGRAĐUJU

U razdoblju od 1. do 30.9.2023. godine OSTVARE KUPNJU bilo kojeg proizvoda Zvijezda ili bilo kojeg ABC krem sira Belje ili bilo kojeg proizvoda Kravica Kraljica.

Sve nagradne igre
Nagradna igra “Eko vrećice isfuraj, svijet u propast ne guraj”

Ostvari kupnju u iznosu od najmanje 10€ i više u razdoblju od 01.02.2023. do 15.12.2023. godine u bilo kojem OBJEKTU KTC UGOSTITELJSTVA i osvoji vrijedne nagrade.
Pravo dvostukog sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruju svi kupci koji uz utrošenih 10 eura kupe i eko vrećicu iz ponude KTC ugostiteljstva.

Sve nagradne igre
1570
Zaposlenika
30
Godina poslovanja
26
Gradova
14 mil.
Potrošača u godišnje
227 tis.
Članova kluba