Marinirano miješano meso sa žara

(za 4 osobe)

Sastojci:
40 dag svinjskog karea
40 dag svinjskog vrata
40 dag carskog mesa
40 dag krumpira
20 dag šampinjona
20 dag tikvica
20 dag crvena paprika
smilje, ružmarin, mljevena paprika
sol, papar, ulje
ajvar, kajmak
luk za dekoraciju

Priprema:
Meso narezati na odreske i staviti u marinadu napravljenu od smilja, ružmarina, soli, papra i mljevene paprike uz dodatak ulja. Ostaviti u marinadi cca sat vremena da poprimi okuse. Izvaditi ga iz marinade i lagano ispeći na roštilju.

Krumpir prethodno prokuhati u kipućoj vodi da omekša i narezati ga na kolute.

Od povrća napravimo ražnjiće i popečemo ih na roštilju dok ne dobiju zlatno žutu boju te ih prelijemo marinadom.
Serviramo uz dodatak kajmaka i ajvara.

Jelo je pripremio chef Rade iz KTC restorana „Mura“.

Dobar tek!

Prijavite se na newsletter

Budite uvijek u toku i ne propustite korisne informacije.