Preuređen KTC supermarket i restoran Kutina

POTPUNO PREUREĐENI KTC SUPERMARKET I RESTORAN KUTINA

(radno vrijeme supermarketa od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat)  (radno vrijeme restorana od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati)

 U subotu 01.veljače ( nakon desetak dana radova) otvorio je vrata za svoje  kupce potpuno preuređeni supermarket i restoran Dalia Kutina. U starom prostoru a u potpuno novom  ruhu kupci supermarketa mogu uživati u bogatoj ponudi a gosti restorana u obnovljenom interijeru.

Dnevno svježi proizvodi  su u ponudi pekarnice, voćarnice, i  na odjelu svježeg mesa s pulta – što je potpuna novost u prodajnom prostoru supermarketa KTC Kutina. U ponudi je velik izbor suhomesnatih i mliječnih proizvoda, širok asortiman prehrambene robe i pića, kozmetike, sredstava za osobnu higijenu, sredstava za pranje i čišćenje, školskog pribora, igračaka, tekstila, te kućnih potrepština i posuđa.

Na odjelu tehničke robe velik je izbor bijele tehnike, malih kućanskih aparata, prijenosnih računala (i opreme), tableta, telefona i televizora.

U studenome ove godine bit će punih 19 godina od kada je otvoren KTC trgovački centar Kutina. Od samih početaka uz supermarket posluje i restoran, a unatrag nekoliko godina posluje i poljoljekarna.

KTC je na tržištu 27 godina, zapošljava više od 1400 zaposlenika, a Kutina je jedan od 25 gradova u kojima KTC ima svoje trgovačke centre.