Rukometni klub KTC Križevci
Rukometni klub KTC ima 94 člana od čega 26 članova polaze školu rukometa, a radi se o djeci nižih razreda osnovnih škola koji se uče prvim sportskim koracima. Pored njih u klubu djeluje 54 aktivna i registrirana sportaša koji se natječu u 4 kategorije i to:1. seniori prva momčad koji se natječu u 1. hrvatskoj rukometnoj ligi sjever,
2. seniori druga momčad koji se natječu u 3. hrvatskoj rukometnoj ligi sjever,
3. kadeti koji se natječu u 2. hrvatskoj kadetskoj ligi,
4. dječaci A koji se natječu u Međužupanijskoj ligi sjever.

Prva momčad je prošle godine ostvarila najveći uspjeh u povijesti plasmanom u 1/4 finala Kupa Hrvatske, a poraženi smo od ekipe Nexe iz Našica člana SEHA lige i već dugi niz godina uz PPD Zagreb ponajbolji klub u Hrvatskoj.
U prvenstvu je zauzeto 7. mjesto, tako da ove godine imamo plan za poboljšanje plasmana u prvenstvu, a sve ćemo učiniti da ponovimo rezultat iz Kupa, jer je pred nama susret 1/8 finala protiv rukometaša Splita na našem parketu u Križevcima.Druga momčad koja je sastavljena od igrača koji su završili kadetski staž s puno je uspjeha nastupala u prvom dijelu prvenstva.
Tek su pred kraj izgubili nekoliko utakmica i iako su dugo vremena bili na prvom mjestu, na kraju prvog dijela sezone završili su na 6. mjestu.
Treba napomenuti da oni igraju protiv puno starijih igrača, no nedostatak fizičke snage nadoknađuju tehničkom kvalitetom.
Obadvije seniorske momčadi rade pod vodstvom prof. Dragutina Miklečića jer zbog nedostatka termina u dvorani su prisiljeni zajedno trenirati.

Školu rukometa, kao i kadete i dječake vodi trener Ivan Šimonek. Ovdje treba naglasiti da rezultat nije cilj, već je cilj stvaranje baze za seniorske ekipe.
Definitivno će sve biti puno bolje ako se jednog dana ostvare snovi o izgradnji još jedne dvorane.

Galerija