Natječaj "Najkreativniji vrtićanci"
Nakon vrlo uspješno provedenog društveno odgovornog projekta krajem prošle godine, u kojem je dječji vrtić „Varaždin“ osvojio glavnu nagradu-organski vrt začinskog bilja, KTC ponovno nagrađuje vrtićance i njihove odgajatelje.
Sredinom veljače raspisan je nagradni natječaj *Najkreativniji vrtićanci*. Zadatak natječaja bio je od recikliranih materijala napraviti kreativne radove na temu proljeća, buđenja novog života i uskršnjih blagdana. Na natječaj se prijavilo 66 vrtića iz 25 gradova u kojima poslujemo.Budući da nam je pristiglo puno kreativnih i lijepih radova u suradnji s Turističkom zajednicom grada Križevaca u periodu od 7.4.do 20.4. organizirali smo izložbu radova(dvorana Turističkog informativnog centra u Križevcima).

Pred članovima komisije(izvršni direktori tvrtke KTC d.d.) nije bio nimalo lagan zadatak, izabrati najuspješniji rad čiji vrtić osvaja titulu „Najkreativniji vrtićanci“ i glavnu nagradu KTC poklon bon u vrijednosti od 3.000kn.

Pobjednik natječaja “Najkreativniji vrtićanci”
je dječji vrtić „Kockica“ iz Lipika Glavna nagrada: KTC poklon bon 3.000kn.

Osim pobjedničkog rada koji su nam poslali djeca i odgajatelji iz Lipika, članovi komisije izabrali su i najraskošniji, najzanimljiviji te najduhovitiji rad. Vrtići iz kojih su pristigli izabrani radovi nagrađeni su KTC poklon paketom.