Trgovine Ugostiteljstvo Poljoprivreda Benzinske postaje Turizam

U našim supermarketima nudimo veliki izbor proizvoda široke potrošnje.Poseban naglasak je na dnevno svježoj ponudi mesa, mesnih i mliječnih prerađevina te kruha i peciva. U KTC voćarnicama tijekom sezone uzgoja voća i povrća u našim krajevima, nudimo kvalitetno domaće voće i povrće otkupljeno od naših poljoprivrednika-kooperanata. U ponudi imamo i povrće uzgojeno u našim plastenicima koje unutar 24 sata od berbe stiže na police. Potražite oznaku „Naše je domaće“ jer to je garancija da kupujete svježe i domaće.

Recept našeg uspjeha i zadovoljstva je 20 godišnje iskustvo, kvalificirano osoblje, te kontinuirana edukacija. U našim restoranima se godišnje pripremi više od 1.000.000 toplih obroka, a u ponudi je više od 300 različitih jela. Mnogi od restorana nude usluge cateringa i organiziranja svadbenih svečanosti, što u konačnici rezultira s preko 1.500.000 zadovoljnih gostiju svake godine. Također, u našim bistroima, caffe barovima i gradskoj kavani u Križevcima možete se opustiti uz bogatu ponudu pića po pristupačnim cijenama.

U KTC poljoljekarnama nudimo širok izbor proizvoda namijenjenih ratarstvu, vinogradarstvu i stočarstvu. Vaš smo najbolji saveznik u uzgoju raznih poljoprivrednih kultura i domaćih životinja ili održavanju vrta i okućnice. Naše prodajno osoblje educirano je za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja, kako bi svojim kupcima prenijeli što više novih znanja.

Na KTC benzinskim postajama točimo kvalitetno gorivo uz tradicionalno dobru uslugu. Uz standardnu ponudu benzinskih i dizelskih goriva u ponudi je Eurodiesel premium i autoplin(LPG) na KTC benzinskim postajama Prilesje.

Nudimo smještaj na moru i kontinentu. Ako tražiš smještaj na Jadranskoj obali preporučujemo hotele Milenij smještene u destinacijama Makarske i Baške Vode. Na otoku Rabu imamo apartmane.

Nagradna igra “KTC Supermarketi nagrađuju – jesen/zima 2022”

Nagradna igra "KTC SUPERMARKETI NAGRAĐUJU – jesen/zima 2022"
Kupi jedan od odabranih proizvoda koji su uvijet sudjelovanja u nagradnoj igri KTC supermarketa i osvoji vrijedne nagrade.

Sve nagradne igre
Nagradna igra “KTC POLJOLJEKARNE nagrađuju-nagradna igra jesen 2022. godine”

Kupi jedan od odabranih proizvoda: BC INSTITUT – 100 kg sjemena ozimih žitarica (pšenica, ječam, tritikale ili zob), GENERA Tornado Forte 1 litra ili Tornado Forte 5 litara, KOKOT ENO inox posuda 310 l ili kvasac Vason VK ferm 20g ili GRANARIUM Travna smjesa universal Sun folija 1kg, HOLCIM Agrocal terra plus 25 kg i sudjeluj u nagradnoj igri i osvoji vrijedne nagrade.

Sve nagradne igre
Nagradna igra “ZVIJEZDA I KTC NAGRAĐUJU”

Nagradna igra "ZVIJEZDA I KTC NAGRAĐUJU"
Kupi bilo koji proizvod Zvijezda ili bilo koji ABC krem sir Belje ili bilo koji proizvod Kravica Kraljica u KTC supermarketima te sudjeluj u nagradnoj igri i osvoji vrijedne nagrade.

Sve nagradne igre
Nagradna igra “KUPI ŠKOLSKI PRIBOR I SUDJELUJ U NAGRADNOJ IGRI”

Nagradna igra "KUPI ŠKOLSKI PRIBOR I SUDJELUJ U NAGRADNOJ IGRI"
Kupi školski pribor u vrijednosti od minimalno 200 kn u KTC supermarketima te sudjeluj u nagradnoj igri i osvoji vrijedne nagrade.

Sve nagradne igre
Nagradna igra KTC benzinske postaje nagrađuju 2022.

Nagradna igra KTC benzinske postaje nagrađuju 2022.
Ostvari kupnju u iznosu od 250,00kn ili više na bilo kojoj KTC benzinskoj postaji i osvoji vrijedne nagrade.
Nagrade svakog kruga: 10 x Diners kartica po 1.000,00 kn
Glavna nagrada: 1 x Diners kartica od 10.000,00 kn

Sve nagradne igre
Nagradna igra KTC ugostiteljstva 2022.

Nagradna igra KTC ugostiteljstva 2022.
"Na torti okrugao broj, ti primi poklon svoj"
Ostvari kupnju u iznosu od 50,00kn ili više u bilo kojem objektu KTC UGOSTITELJSTVA i osvoji vrijedne nagrade.

Sve nagradne igre
1500
Zaposlenika
30
Godina poslovanja
26
Gradova
14 mil.
Potrošača u godišnje
227 tis.
Članova kluba