fbpx
Trgovine Ugostiteljstvo Poljoprivreda Benzinske postaje Turizam

U našim supermarketima nudimo veliki izbor proizvoda široke potrošnje.Poseban naglasak je na dnevno svježoj ponudi mesa, mesnih i mliječnih prerađevina te kruha i peciva. U KTC voćarnicama tijekom sezone uzgoja voća i povrća u našim krajevima, nudimo kvalitetno domaće voće i povrće otkupljeno od naših poljoprivrednika-kooperanata. U ponudi imamo i povrće uzgojeno u našim plastenicima koje unutar 24 sata od berbe stiže na police. Potražite oznaku „Naše je domaće“ jer to je garancija da kupujete svježe i domaće.

Recept našeg uspjeha i zadovoljstva je 20 godišnje iskustvo, kvalificirano osoblje, te kontinuirana edukacija. U našim restoranima se godišnje pripremi više od 1.000.000 toplih obroka, a u ponudi je više od 300 različitih jela. Mnogi od restorana nude usluge cateringa i organiziranja svadbenih svečanosti, što u konačnici rezultira s preko 1.500.000 zadovoljnih gostiju svake godine. Također, u našim bistroima, caffe barovima i gradskoj kavani u Križevcima možete se opustiti uz bogatu ponudu pića po pristupačnim cijenama.

U KTC poljoljekarnama nudimo širok izbor proizvoda namijenjenih ratarstvu, vinogradarstvu i stočarstvu. Vaš smo najbolji saveznik u uzgoju raznih poljoprivrednih kultura i domaćih životinja ili održavanju vrta i okućnice. Naše prodajno osoblje educirano je za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja, kako bi svojim kupcima prenijeli što više novih znanja.

Na KTC benzinskim postajama točimo kvalitetno gorivo uz tradicionalno dobru uslugu. Uz standardnu ponudu benzinskih i dizelskih goriva u ponudi je Eurodiesel premium i autoplin(LPG) na KTC benzinskim postajama Prilesje.

Nudimo smještaj na moru i kontinentu. Ako tražiš smještaj na Jadranskoj obali preporučujemo hotele Milenij smještene u destinacijama Makarske i Baške Vode. Na otoku Rabu imamo apartmane.

Nagradna igra “KTC Supermarketi nagrađuju – jesen/zima 2021”

Nagradna igra "KTC SUPERMARKETI NAGRAĐUJU – jesen/zima 2021"
Kupi jedan od odabranih proizvoda koji su uvjet sudjelovanja. u KTC supermarketima i osvoji vrijedne nagradei.

Sve nagradne igre
Izvučeni dobitnici nagradne igre KTC POLJOLJEKARNE nagrađuju

Sudjeluj u nagradnoj igri KTC poljoljekarne nagrađuju od 13.09.2020. do 31.10.2020.
Za sudjelovanje kupi jedan odabranog proizvoda.

Sve nagradne igre
Izvučeni dobitnici nagradne igre Zvijezda i KTC supermarketi nagrađuju

Nagradna igra - Zvijezda i KTC supermarketi nagrađuju
Kupi Zvijezda proizvod, ABC svježi krem sir Belje ili bilo koji proizvod Kravica u KTC supermarketima i osvoji vrijedne nagrade na Diners kartici.

Sve nagradne igre
Izvučeni dobitnici nagradne igre “Škola zove KTC daruje 2021.”

Izvučeni dobitnici nagradne igre Škola zove KTC daruje
Potroši 200,00 kn na školski program ili radne bilježnice i osvoji SAT ili SMARTPHONE

Sve nagradne igre
Izvučeni dobitnici 2. kruga Nagradna igra KTC Ugostiteljstva – “Pametno jedi – more zavrijedi”

Nagradna igra KTC Ugostiteljstva - "Pametno jedi - more zavrijedi"
Potroši 50,00 kn i više u bilo kojem objektu KTC ugostiteljstva

Sve nagradne igre
1460
Zaposlenika
29
Godina poslovanja
25
Gradova
14 mil.
Potrošača u 2020.
220 tis.
Članova kluba