Novi supermarket KTC-a otvoren je u četvrtak 26.4.2018. na Trgu Eugena Kumičića 1 (preko puta bolnice) u Koprivnici. Novouređeni prostor na 530 metara kvadratnih, u kojem je zaposleno 22 radnika, otvorio je Ivica Katavić, predsjednik Upravnog odbora KTC-a, a sve kupce KTC je počastio slavljeničkom tortom i šampanjcem te druženjem s KTC-ovom maskotom sove. Supermarket će raditi svaki dan od sedam do 21 sat, a nedjeljom do 14 sati. U novootvorenom KTC supermarketu kupci mogu pronaći dnevno svježe proizvode na odjelu pekarnice, voćarnice, svježeg mesa, suhomesnatih prerađevina, mliječnih proizvoda i ostalu prehrambenu robu, a u ponudi je i kozmetička roba, sredstva za osobnu higijenu te sredstva za pranje i čišćenje.
– Nakon 18 godina od otvorenja prvog KTC dućana u Koprivnici, koji je preuređen u veljači ove godine te daje izvrsne rezultate, odlučili smo ući u ovu investiciju. Ovo je jedan vrlo interesantan prostor, a osmijesi na licima naših zadovoljnih potrošača pokazuju da su zadovoljni ovom novom lokacijom supermarketa u Koprivnici – rekao je Ivica Katavić, predsjednik Upravnog odbora KTC-a.
Ovom investicijom vrijednom 1,5 milijuna kuna KTC ne staje sa širenjem.
– Na križevačkoj obilaznici kod prilaza Prilesje gradimo dvije benzinske postaje koje će biti otvorene od kraja svibnja. Nakon toga krećemo s vrlo velikom investicijom u Karlovcu gdje ćemo graditi supermarket, restoran i benzinsku postaju te poljoprivrednu ljekarnu, a u planu nam je otvarati trgovine na još nekoliko lokacija – kazao je Ivica Katavić.
Podsjetimo, prije nekoliko dana KTC je obilježio punih 18 godina otkako je otvoren prvi KTC supermarket Koprivnica. Od samih početaka uz supermarket posluje i restoran KTC Ivana. Unazad nekoliko godina, kako bi potrošačima na jednom mjestu pružili što više sadržaja, otvorene su KTC benzinska postaja i KTC poljoljekarna. Restoran Ivana potpuno je preuređen prije dvije godine. U veljači je potpuno preuređen prvootvoreni KTC supermarket Koprivnica u Ulici Ivana Česmičkog gdje kupci u modernom ruhu mogu uživati u bogatoj i znatno proširenoj ponudi. U ovom supermarketu, uz dnevno svježe proizvode i široki asortiman prehrambene robe, u ponudi je i bogat izbor kućnih potrepština, posuđa i tekstila, školskog pribora, igračaka i dječje opreme. Na odjelu tehničke robe velik je izbor hladnjaka i zamrzivača, perilica i sušilica, štednjaka, malih kućanskih aparata, prijenosnih računala i tableta te telefona i televizora.

U novom supermarketu na Lenišću kupce čeka velik izbor dnevno svježeg mesa
Bogat izbor proizvoda na odjelu pekarnice
Ivica Katavić, predsjednik Upravnog odbora KTC-a, u društvu prepoznatljive KTC-ove maskote
KTC je svoje vjerne kupce na otvorenju supermarketa na Lenišću počastio tortom i šampanjcem