Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Županijske gospodarske komore Koprivnica, koja se održala 12. rujna u dvorani ŽK Koprivnica, uručene su plakete “Zlatna kuna”.

Tvrtka KTC d.d. je nagrađena plaketom “Zlatna kuna” u kategoriji velikih poduzetnika kao tvrtka s najboljim ostvarenim rezultatima u 2016. godini.
U ime dobitnika priznanja zahvalio se predsjednik Upravnog odbora KTC-a, Ivan Katavić: “Hvala svima koji ste nas predložili i prepoznali. Trebamo se međusobno uvažavati. Imamo potencijala  na nivou županije i trebamo te potencijale koristiti bez one ljudske zavisti hoćemo li još nekoga unaprijediti.  Koji je recept za uspjeh? Čelni ljudi moraju osjetiti zadovoljstvo da rade kao zaposlenici, cijeniti radnike, motivirati ih i gledati kao svoju djecu. Ja danas više od 1300 svojih zaposlenika gledam kao svoje članove porodice, tako se i ponašam. Ako je radnik zadovoljan onda je on i dobar radnik.”

 

Pogledajte i promotivni video KTC-a te se upoznajte sa nama:

Iz drugih medija:

https://epodravina.hr/foto-najbolje-tvrtke-zupaniji-ktc-hartmann-vemo-trade-ivan-katavic-recept-uspjeh-cijeniti-motivirati-gledati-radnike-djecu/

http://drava.info/2017/09/foto-zlatna-kuna/

http://www.klikaj.hr/foto-zlatna-kuna-ovo-su-najbolje-podravsko-prigorske-tvrtke/

https://kckzz.hr/ktc-hartmann-i-vemo-trade-dobitnici-prestiznih-priznanja-zlatna-kuna/

http://koprivnica.hr/novosti/gradonacelnik-prisustvovao-svecanoj-sjednici-gospodarskog-vijeca-zgk-koprivnica/