Društveno odgovorno poslovanje

Natječaj “Najkreativniji vrtićanci”

Pozivamo sve ravnateljice, ravnatelje i djelatnike vrtića da se uključe na nagradni natječaj “Najkreativniji vrtićanci”.

O detaljima natječaja pročitajte na našem dopisu:

Svoje prijave šaljite na mail marketing@ktc.hr ili irena.drozdek-belani@ktc.hr. U prijavi je dovoljno napisati da Vaš vrtić želi sudjelovati u novom KTC natječaju te navedite kontakt osobu(ime, prezime, telefon i mail adresu).

Prijave traju do 10.3.2017. Nakon tog datuma svi prijavljeni vrtići dobit će upute gdje i kako dostaviti svoj rad koji će se natjecati za nagradu-KTC poklon bon u vrijednosti od 3.000kn.

Natječaj “NAŠ VRT(IĆ)”

ktc-daliborka-kranjcic

U dječjem vrtiću “Varaždin” u srijedu, 19. listopada 2016. održana je sadnja organskog začinskog bilja. Ova akcija dio je društveno odgovornog projekta tvrtke KTC d.d. koji je ove godine organizirao natječaj NAŠ VRT(IĆ) s ciljem educiranja najmlađih o organskom uzgoju biljaka, o njegovoj važnosti i značaju te upoznavanja s različitim vrstama začinskog bilja.

Na natječaj NAŠ VRT(IĆ) se prijavilo preko 40 vrtića iz Sjeverozapadne Hrvatske, a mališani dječjeg vrtića “Varaždin”, koji su pobijedili na ovom natječaju, tako su dobili priliku zajedno sa zaposlenicima KTC-a posaditi organsko začinsko bilje u svom vrtu.

Osim educiranja najmlađih o organskom bilju i njegovom pozitivnom utjecaju na ljudsko zdravlje, cilj ovog projekta je i pobjedničkom vrtiću izgraditi pravi organski vrt začinskog bilja koje će se doista upotrebljavati u pripremi hrane.

“Ovim projektom želimo skrenuti pažnju na važnost organskog začinskog bilja u pripremanju hrane te potaknuti predstavnike vrtića na promišljanje o navedenom te u konačnici i na uvrštavanje takvog bilja u njihove vrtiće. Odaziv vrtića na naš natječaj je bio odličan i izrazito pozitivan zbog čega smo jako zadovoljni i možemo s ponosom reći da je naš cilj i uspio”, rekla je glavna izvršna direktorica KTC-a Daliborka Kranjčić.

Galerija