Natječaj

 

 

Nakon vrlo uspješno provedenog društveno odgovornog projekta krajem prošle godine, u kojem je dječji vrtić „Varaždin“ osvojio glavnu nagradu-organski vrt začinskog bilja, KTC ponovno nagrađuje vrtićance i njihove odgajatelje.
Sredinom veljače raspisan je nagradni natječaj *Najkreativniji vrtićanci*. Zadatak natječaja bio je od recikliranih materijala napraviti kreativne radove na temu proljeća, buđenja novog života i uskršnjih blagdana. Na natječaj se prijavilo 66 vrtića iz 25 gradova u kojima poslujemo.Budući da nam je pristiglo puno kreativnih i lijepih radova u suradnji s Turističkom zajednicom grada Križevaca u periodu od 7.4.do 20.4. organizirali smo izložbu radova(dvorana Turističkog informativnog centra u Križevcima).

Pred članovima komisije(izvršni direktori tvrtke KTC d.d.) nije bio nimalo lagan zadatak, izabrati najuspješniji rad čiji vrtić osvaja titulu „Najkreativniji vrtićanci“ i glavnu nagradu KTC poklon bon u vrijednosti od 3.000kn.

Pobjednik natječaja “Najkreativniji vrtićanci”
je dječji vrtić „Kockica“ iz Lipika Glavna nagrada: KTC poklon bon 3.000kn.

Osim pobjedničkog rada koji su nam poslali djeca i odgajatelji iz Lipika, članovi komisije izabrali su i najraskošniji, najzanimljiviji te najduhovitiji rad. Vrtići iz kojih su pristigli izabrani radovi nagrađeni su KTC poklon paketom.

Natječaj “NAŠ VRT(IĆ)”

ktc-daliborka-kranjcic

U dječjem vrtiću “Varaždin” u srijedu, 19. listopada 2016. održana je sadnja organskog začinskog bilja. Ova akcija dio je društveno odgovornog projekta tvrtke KTC d.d. koji je ove godine organizirao natječaj NAŠ VRT(IĆ) s ciljem educiranja najmlađih o organskom uzgoju biljaka, o njegovoj važnosti i značaju te upoznavanja s različitim vrstama začinskog bilja.

Na natječaj NAŠ VRT(IĆ) se prijavilo preko 40 vrtića iz Sjeverozapadne Hrvatske, a mališani dječjeg vrtića “Varaždin”, koji su pobijedili na ovom natječaju, tako su dobili priliku zajedno sa zaposlenicima KTC-a posaditi organsko začinsko bilje u svom vrtu.

Osim educiranja najmlađih o organskom bilju i njegovom pozitivnom utjecaju na ljudsko zdravlje, cilj ovog projekta je i pobjedničkom vrtiću izgraditi pravi organski vrt začinskog bilja koje će se doista upotrebljavati u pripremi hrane.

“Ovim projektom želimo skrenuti pažnju na važnost organskog začinskog bilja u pripremanju hrane te potaknuti predstavnike vrtića na promišljanje o navedenom te u konačnici i na uvrštavanje takvog bilja u njihove vrtiće. Odaziv vrtića na naš natječaj je bio odličan i izrazito pozitivan zbog čega smo jako zadovoljni i možemo s ponosom reći da je naš cilj i uspio”, rekla je glavna izvršna direktorica KTC-a Daliborka Kranjčić.

Galerija

Objavljeno u DOP.